Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Fina utsikter för entreprenörer och nätverkare på Lindholmen

Med utsikt över vattnet ligger Sågeriets Tillväxtcentrum. Hit välkomnas entreprenörer och ledare som vill utvecklas och växa med sina bolag. I vår startas ett BNI-team här som ska arbeta strukturerat med affärsnätverkande. Sågeriet och BNI är på var sitt håll etablerade arenor för utveckling av företag i Göteborg och inleder nu ett samarbete på Lindholmen.

– Tillsammans blir vi starkare, tror Linda Björk, CEO på Sågeriet och Sofia Nordstrand, regionansvarig BNI Väst.

Kraften i nätverkande
– Jag är själv, sedan många år tillbaka, del av BNI på Sjömagasinet, ett av BNIs 15 affärsteam i Göteborg. Jag blev direkt övertygad om potentialen i ett strukturerat affärsnätverkande. Den kraften vill jag ta med mig och erbjuda även företagen på Lindholmen med Sågeriet som en naturlig mötesplats, säger Linda.

Genom sitt eget engagemang i BNI har Linda gjort affärer för drygt en miljon kronor under de senaste åren samt knutit ovärderliga affärskontakter.

– Sågeriets fokus är kvinnligt entreprenörskap men alla välkomnas till vårt BNI-team, berättar Linda. Mångfald, åldersspridning och mixad kompetens är en viktig grundbult i Sågeriets verksamhet. Begreppet ”affärsskap” snarare än ”affärsmannaskap” har därför myntats i syfte att kommunicera att ”mixat” är bäst på alla nivåer i bolagen från golvet ända upp i styrelserummet.

– Vårt erbjudande är komplett på många sätt men de flesta entreprenörer behöver lära sig att bygga nätverk, ”pitcha” sina bolag och att bli bättre på att ge och ta, säger Linda.

Läs hela pressmeddelandet från BNI