Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Framgångsrikt premiärår för Visual Arena

Visual Arena, ett program inom Lindholmen Science Park, har haft ett framgångsrikt första år med högt bokningstryck sedan invigningen den 27 mars 2012. 

Räknat från april 2012 till och med mars 2013 har Visual Arena använts totalt 218 gånger av samhällsaktörer, företag och högskolor. Offentlig sektor står för 121, näringsliv för 58 och akademi för 39 av de totala bokningarna.  

Bokningarna från offentlig sektor utgörs främst av Stadsbyggnadskontoret som använder sig av arenan vid modellsamordning av Västlänken och utveckling av Älvstaden. Från akademin är det framför allt Chalmers och Yrkeshögskolan som använt arenan, men även Handels och IT-universitet har förlagt kursverksamhet här.

Visual Arena har även använts som utställnings- och presentationsarena samt agerat uppdragsgivare. Volvo, Saab, Dassault, Sigma, Edvirt och Berge är några av företagen som använt arenan såväl för internmöten som för lanseringar, utbildningar och utveckling.

Dessutom har Visual Arena haft besök från olika delegationer och ministrar. Däribland Näringsdepartementet och Israels ambassadör.

Visual Arena erbjuder även arbetsplatser i ett attraktivt läge på Lindholmen Science Park. I dagsläget är det nästintill fullbelagt av bland andra Meindbender, Baluba och studerande från Yrkeshögskolan och Chalmers.

Information om arbetsplatser och medlemskap på Visual Arena:

Läs nyheten i sin helhet: 

Besök Visual Arenas webbsida: