Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Från varvsområde till högteknologiskt internationell hub - välkommen att mötas på Lindholmen!

Här finns många kreativa möjligheter till möten och events, i en sann innovativ och internationell miljö och hela tiden sker nya etableringar och investeringar i området. Att mötas här innebär att mötas i händelsernas centrum, med närhet till både vattnet och älven samt smidiga kommunikationer både inom staden och ut i världen. Lindholmen Science Park stoltserar med sin innovativa arkitektur och en stimulerande miljö med en blandning av studenter, entreprenörer, företagsledare, politiker och designers.

Under hösten kan du bland annat kombinera ditt möte med ett besök i Älvrummet, för att ta del av den expansiva stadsutveckling som sker i Göteborg.  Älvrummet etablera sig i gatuplan på Lindholmspiren 3-5, så passa på att planera in tid för besök när du förlägger ditt möte på Lindholmen. Mer information om Lindholmen Meetings

Första spadtaget är grävt! Karlatornet, Nordens högsta byggnad med 73 våningar och mäktiga 245 meter, byggs just nu i anslutning till Lindholmen Conference Centre och Radisson Blu Riverside Hotel. Varför inte följa byggnationen ifrån takterassen på hotellet efter avslutad konferensdag? Tornet beräknas stå klart 2021, vilket givetvis blir Göteborgs nya landmärke.

Kinesiska Geely (ägare till bl a Volvo Cars och CEVT) kommer etablera sig på Lindholmen i form av ett europeiskt innovationscenter. Även det Volvo Cars och Autolivs nystartade bolag, Zenuity, som utvecklar mjukvara till självkörande bilar, har etablerat sig på Lindholmen Science Park.

Autoliv, Ericsson, Volvo Cars, Volvokoncernen, Zenuity och Lindholmen Science Park AB invigde den 3 oktober MobilityXlab. Bolagen vill med detta stärka sin position i framkant av en föränderlig fordonsbransch för att i samverkan med startups utveckla och visa upp säkrare och effektivare transporter för framtiden.

Att etableringarna sker just på Lindholmen kan man se som ett kvitto på att det är här kompetensen och den rätta miljön finns för framtidens fordonsindustri!

Tycker du att en kreativ och dynamisk miljö är viktig för dig och dina partners, då du planerar för ett lyckat möte? Vill du få möjlighet att nätverka med etablerade bolag och organisationer på Lindholmen Science Park? Varmt välkommen att förlägga ditt nästa event här! 

Vill du uppleva Lindholmen?
Boka in en visning redan idag