Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Intresserad av att skapa affärer med USA?

USA SWETräffa SACC-USA på Lindholmen
Svensk-Amerikanska Handelskammarens (SACC-USA’s) uppdrag är att främja handel och investeringar mellan Sverige och USA. SACC-West Sweden ser Lindholmen Science Park som en viktig marknadsplats och bjuder nu in till träff för att stötta företag på området.


Förmedling av kunskap och kontakter i USA
SACC-USA’s nätverk med 20 regionala kammare runt om USA har ca 2000 medlemmar. Genom matchmaking, seminarier, event och delegationsresor förmedlar nätverket kunskap och kontakter över hela USA.

I västra Sverige har SACC-West Sweden startats, som är ett initiativ från hemvändande svenskar från USA. Drivkraften är att underlätta för andra svenska företag som är nyfikna och vill utvecklas på den amerikanska marknaden. SACC-West Sweden är en supportorganisation till SACC-USA med intentionen att skapa en lokal kammare på sikt.

Har du intresse av den amerikanska marknaden? 
Inledningsvis har samtal förts med potentiella samarbetspartners, så som Business Region Göteborg, Västsvenska Handelskammaren samt Göteborgs kommun. Responsen har hittills varit positiv och en stor nyfikenhet har väckts. Nu vill  SACC-West Sweden fortsätta samtalen genom att bjuda in till en träff för företag på Lindholmen Science Park.

Plats: Lindholmen Science Park, Lindholmspiren 3-5, lokal Demostudion
Tid: 12 december kl 15.00-17.00.

Välkomna är alla företag som är nyfikna och har ett intresse av den amerikanska marknaden. 

Vänligen anmäl intresse senast 9 december till jimmy@sacc-usa.org