Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Johan Trouvé inspirerade på Lindholmen Connected

Tillsammans kan vi göra Göteborg ännu mer attraktivt, locka hit de bästa förmågorna och göra Göteborg till en miljonstad. Det var Johan Trouvés budskap till de nästan 200 personer från ett 80-tal olika företag som deltog på Lindholmen Connected den 23 april.

Lindholmen Connected är en möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med företagen på Lindholmen Science Park. Vi bjuder in företagsledare, kreatörer, projektledare, entreprenörer, fordonsspecialister m fl. Träffarna sker i den kreativa mötesplatsen Open Arena.

Värdföretag denna gång var Semcon, Viktoria Swedish ICT och ÅF som bland annat visade upp en cykelsimulator och en egen utvecklad elbil. Keynote speaker var Johan Trouvé, vd för Västsvenska Handelskammaren.

Nästa Lindholmen Connected kommer att ske under början av hösten.

Nätverkandet fortsätter
Söker du någon som var med på Lindholmen Connected? Eller vill du fortsätta nätverka i väntan på nästa tillfälle? Gå med i vår LinkedIn-grupp för Lindholmen Connected
 

Utställningsmöjlighet
Vid varje träff får tre intressanta företag möjlighet att presentera sig och många har redan anmält sig. Projektgruppen beslutar vilka som blir värdar vid varje tillfälle. För möjlighet att bli värdföretag inklusive utställningsmöjlighet, kontakta Ann Rinaldo, 031-764 70 11 eller ann.rinaldo@lindholmen.se

viktoriaict.jpg

af.jpg

semcon.jpg