Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Lär om Lin Educations Demokrativerkstad på Lindholmen Connected

Lin Education vill hjälpa svensk skola att bli ännu bättre! Bolaget vill göra en skillnad som gör en skillnad för svensk skola genom att vara experter i gränslandet mellan pedagogik och teknik. Hur framgångsrikt en skolas utvecklingsarbete blir beror på hur väl delarna Verktyg, Innehåll och Pedagogik samspelar. Dessa tre delar präglar allt Lin Education gör – de kallar det VIP-konceptet. 

Ett av Lin Educations projekt har varit att under två års tid hjälpa Sveriges riksdag att utveckla en helt unik lärmiljö i form av ett spel för upplevelsebaserat lärande - Demokrativerkstaden. En form av rollspel där elever från årskurs 7-9 under två timmar får prova på att vara riksdagsledamöter och möta alla de utmaningar samt möjligheter som detta innebär. Lin Education har bistått med att ta fram lärmiljön genom att förändra en gammal lokal i gamla stan till en låtsas-riksdag, utvecklat spelet och dess idé, all media som spelet drivs av och givetvis kopplat den pedagogiska idén till skolan och riksdagens krav på lärande. Under de närmaste fem åren fortsätter samarbetet med Sveriges riksdag för drift och utveckling av Demokrativerkstaden.

Träffa Lin Education på Lindholmen Connected
Möt bolaget i spännande samtal om teknik, deras filmstudio, digitala läromedel, pedagogik och mycket mer på Lindholmen Connected den 3 juni! 

Läs mer om Lin Education

Läs mer om Lindholmen Connected