Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Låt kreatörer bidra till din affärsnytta

BoxenBoxen är ett samarbetskoncept som vill främja utveckling av framtidens produkter, tjänster och företag. Under två dagar tillhandahålls en unik labbmiljö för entreprenörer, tillverkare, utvecklare, kreatörer och investerare. Nu erbjuds du att delta - med möjlighet för direkt affärsnytta till dig och ditt företag. 

Hur då?
Deltagarna träffas under två halvdagar för att utveckla nya produkter, tjänster och företag. Du bidrar till Boxen med dina idéer kring din produkt, ett problem eller en tjänst. Alla deltar genom att hitta gemensamma intressen och en vilja att samarbeta. Förutom nya perspektiv och chansen att skapa något helt nytt, ser vi till att du har fri tillgång till experter inom bl a affärsjuridik, patent och företagsutveckling. Det kostar dig ingenting mer än din tid. 

Varför startas Boxen?
I Västsverige finns en fantastisk kreatörsbas med några av de främsta byråerna i världen. Här finns också en rad framstående företag och drivna entreprenörer. Konceptet Boxen vill hitta den outnyttjade potentialen i mötet mellan kreatörer och industri. Genom det mötet kan nya produkter, tjänster och företag uppstå. 
- Vi vill att deltagarna ska få möljighet att skapa framtidens produkter. Här kommer nästa iPhone att uppstå! säger en av arrangörerna, Rasmus Heyman på ADA Sweden.

Mer om Boxen
Boxen går av stapeln den 18 april 13.00-17.00 och den 19 april 08.00-12.00 på Visual Arena Lindholmen. Boxen ägs och drivs gemensamt av ADA, Västsvenska Handelskammaren och innehållsbyrån Matter. 


Skicka din anmälan till info@adasweden.se