Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

LeanNova värdföretag på Lindholmen Connected

Fordonsindustrin ställer höga krav på utvecklingen av nästa generations bilar. Men ingenjörskonsultföretaget LeanNova, vet vad som krävs för att ligga i framkant och på bara 2,5 år har företaget etablerat sig på den internationella scenen. Möt LeanNova på Lindholmen Connected den 22 oktober.

LeanNova har vuxit från två anställda till över 200 sedan starten i februari 2012, och resan har bara börjat. Genom att erbjuda spetskompetens för utveckling och integration av system och egenskaper till kompletta fordon, har företaget idag kunder över hela världen. Det har bidragit till att LeanNova har öppnat nya kontor i tre olika länder. Sedan i mars 2013 finns de även på Lindholmen Science Park.

– Kontoret på Lindholmen Science Park ger oss en fantastisk möjlighet att utbyta erfarenheter med andra människor inom branschen och dessutom bidra till utvecklingen av västsvensk fordonsindustri, säger Jonas Bergqvist, site manager på LeanNovas kontor på Lindholmen.

Den 22 oktober är LeanNova värdföretag på affärsnätverket Lindholmen Connected. Då får du möjligheten att träffa ingenjörer och representanter från LeanNovas ledningsgrupp. I montern finns även en 3D rapid prototyp maskin som besökare kan se ”in action”.

Läs mer om LeanNova

Läs mer och anmäl dig till Lindholmen Connected