Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Lindholmen Connected - Destination Göteborg

Den 3e Februari så är du välkommen till årets första Lindholmen Connected. Keynote Speaker är Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport. Utställare är Göteborg & Co, Lindholmen Conference Centre, Älvstaden och Jeppesen. Missa inte detta!
Bild från Älvstaden

Keynote Speaker är Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport. Kom och lyssna till Charlotte på Lindholmen Connected, hon kommer att tala om destination Göteborg men med fokus på Göteborg Landvetter Airport, Airport City Göteborg.

Göteborg & Cogbgco.jpg
Göteborg & Co:s uppgift är att genom bred samverkan marknadsföra och utveckla Göteborg som turist-, mötes- och evenemangsstad. Besöksnäringen bygger också broar mellan människor från olika kulturer och skapar förutsättningar för ett bredare utbud av kultur, nöjen, utflyktsmål och handel. Det bidrar till en positiv bild av staden som dels attraherar företag att etablera sig här och dels skapar livskvalitet för göteborgarna som kan känna sig stolta och trivas i sin stad. Att verka för göteborgarnas bästa är ett av huvudsyftena i Göteborg & Co:s arbete. Göteborgarna är ju våra främsta
ambassadörer för destinationen.

Lindholmen Conference Centre
lcc_tvaradig_text_stor_1.jpgI hjärtat av Lindholmen, på gatuplan på Science Park finns Lindholmen Conference Centre. Den stora flexibiliteten och den unika miljön gör att Lindholmen Conference Centre kan erbjuda förstklassiga konferenser och arrangemang. Den största konferenssalen rymmer 600 personer och hela konferensanläggningen har kapacitet för cirka 1000 personer. Varesig ni har behov av ett mindre grupprum med panoramautsikt över vattnet, eller en större middagslokal finns möjligheterna hos oss. Lägg därtill förstklassig mat, möjlighet till event-catering hos er samt givetvis våra lunchrestauranger L´s Kitchen och L´s Resto, finns det knappt skäl att lämna Lindholmen!

Älvstaden – Nordens största stadsutvecklingsprojekt!
alv2.jpgÄlvstaden är ett av Nordens största stadsutvecklingsprojekt – centrala Göteborg ska växa till dubbel storlek. Genom att stärka kärnan, möta vattnet och hela staden skapar vi en inkluderande, grön och dynamisk innerstad som är öppen för världen. Älvstaden växer fram längs båda sidor om älven i Backaplan, Centralenområdet, Frihamnen, Gullbergsvass, Lindholmen, Ringön och Södra Älvstranden. Målet är 25 000 nya lägenheter och 45 000 nya arbetsplatser.

jep.jpgJeppesen
Ett av Västsveriges största mjukvaruföretag, Jeppesen, hjälper flygbolag världen över att planera sina besättningar på ett effektivt sätt. Med kompetenta medarbetare från ett trettiotal länder, programvara i framkant och Boeing som ägare leder Jeppesen marknaden inom tillämpad optimering i flygbranschen. Prata gärna med oss om hur flygbolag som Delta, Qantas och British Airways – och du som passagerare - drar nytta av våra lösningar.

 

För mer info rörande eventet