Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Lindholmen Connected - I huvudet på en Creative Director om digitalisering och andra möjligheter

Den 11 november besökte Peter Settman Lindholmen Connected och Lindholmen Science Park och pratade om sitt företag Brain Academy, hur han kommit dit han är idag och hur media och humor i Sverige och Världen har ändrats med tiden.

Peter jämförde tex media i Sverige med Volvo gällande hur utvecklingen av Media har tagit sig under åren. Det var mycket skratt och "all time high" gällande hur många som kom och lyssnade. 

Utställarna var Game Incubator Gothenburg och Gothenburg Studios, och det var full fart i deras montrar hela lunchen. 

I korthet om utställarna: 

Game Incubator Gothenburg
Sedan Våren 2015 har Lindholmen Science Park samarbetat med Gothia Innovation i Skövde för att öppna upp en spelinkubator på området. Syftet är att stärka spelindustrin i Göteborg och göra Västsverige till den ledande spelregionen i Norden. Gothia Innovation har 10 års erfarenhet av att inkubera spelföretag i Skövde och har producerat en rad toppnamn i branchen som Coffey stain studios och deras goat simulator som laddats ner miljontals gånger. Lindholmen Science Park har jobbat med att stärka spelindustrin i Göteborg sedan 2013. 

Gotheburg Studios
Gothenburg Studios, beläget i centrala Göteborg, är ett produktionsbolag som erbjuder tjänster inom både film och event. I de tre studiorna på Lindholmen finns det möjlighet att både spela in film och anordna olika typer av event och evenemang, så som konserter, företagsevent och fester. Gothenburg Studios är även en av de största leverantörerna i Sverige av helhetslösningar inom production service för filmproduktioner. För mer information, se http://gothenburgstudios.se/

ps.jpg
Peter Settman på scen

gameinc.jpg
En av utställarna: Game Incubator Gothenburg

gbg_film_stuido.jpg
Ännu en utställare: Gothenburg Studios

mingel1.jpg
Många från hela Lindholmen som tog sig tid att komma och titta på Peter Settman, möta utställarna och mingla.