Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Lindholmen Science Park förstärker sin strategiska ledning

Lindholmen Science Park AB är under ständig utveckling och tillväxt och för att ytterligare stärka utvecklingen av verksamhetsbredden har Martin Svensson anställts som programchef. I sin roll leder han den strategiska utvecklingen av ett flertal verksamheter som företaget ansvarar för.
Martin Svensson, Lindholmen Science Park

Martin Svensson har sedan hösten 2013 drivit Film & TV vid Lindholmen Science Park, och från den 1 februari 2018 är han övergripande ansvarig för Visual Arena, Medier & demokrati, The Game Incubator samt MobilityXlab. Verksamheterna representerar tillsammans en stor del av den bredd Lindholmen Science Park omfattar, vid sidan av spetsen som fokuserar på morgondagens mobilitet för människor och gods.  

Martin, som är utbildad civilingenjör från Chalmers, startade sin karriär i fordonsbranschen och har sedan dess skaffat sig en mycket bred erfarenhet från flera industrier, bland annat it, biotech, kommunikations- och filmbranschen. Han har tidigare lett och strategiskt utvecklat olika internationella och högteknologiska verksamheter i flera roller, såsom affärsutvecklare, vd och styrelseledamot. Martin kommer ingå i ledningsgruppen och hans driv och engagemang kommer utgöra en viktig kraft i den fortsatta utvecklingen av Lindholmen Science Park.

- Lindholmen Science Park är en fantastisk miljö och verksamhet, och det känns otroligt roligt att bli mer delaktig i den långsiktiga utvecklingen i flera dimensioner, säger Martin Svensson.

- Jag är mycket glad över att Martin kliver in i denna roll och ser fram emot en positiv förstärkning av företaget generellt och för utvecklingen inom Martins nya ansvarsområden, säger Niklas Wahlberg, vd Lindholmen Science Park.