Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Lindholmen Science Park på Open Innovation Seminar i Brasilien

Den 12-14 november hålls den femte upplagan av Open Innovation Seminar på Transamerica Hotel i São Paulo. Årets event kallas "Innovation Networks for sustainable growth: Agenda Brazil" och ger goda möjligheter för dem som har intresse av att nätverka med brasilianska organisationer för att skapa innovativa samarbeten. Eventet anordnas av CISB och 50 andra brasilianska myndigheter, industrier, företag och akademi.

Representanter från arenorna på Lindholmen Science Park kommer att delta i de workshops som hålls. CISB bjuder in dig att följa med den svenska delegationen och ta del av strävan för fler samarbeten mellan Sverige och Brasilien. För mer information, kontakta rondani@cisb.org.br.

Läs mer om arrangemanget (på engelska) »

Om CISB-Sweden
Lindholmen Science Park är en samarbetspartner till det svensk-brasilianska innovationscentret i Sao Bernardo dos Campos (CISB) som startade i maj 2011. Centret har förnärvarande tio svenska industriella och akademiska aktörer, bland annat Saab, Scania, SP, StoraEnso, SEMCON, Innventia, Fraunhofer-Chalmers, Chalmers, KTH och Linköpings Tekniska Universitet. CISB är utformat efter Lindholmen Science Parks modell, med fokus på samarbete mellan näringsliv, samhälle och högskola. Läs mer om CISB-Sweden »