Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Malin Franck VD för nya hotellet

Nästa vår öppnar Radisson Blu Hotel Riverside på Lindholmen. För Malin Franck som är VD för det nya hotellet har arbetet redan börjat och i mars flyttar hon in i ett kontor i Kuggen på Lindholmen. Hon har tidigare varit VD på ett antal hotell bland annat i Stockholm och Göteborg och nu senast i Peking, men att få starta ett eget hotell är något hon drömt om.

Det nya hotellet öppnar i april 2013, vad gör du fram till dess?
Mitt jobb är att se till att hotellet kan öppna på utsatt datum. Jag arbetar med allt från inredning och utformning av rum, korridorer, bar och spa till att utveckla ett restaurangkoncept. Hotellet ligger i ett område som blickar framåt, vi försöker hitta en inredning som passar det. 

Vad är ditt intryck av Lindholmen?
Det är en otroligt fascinerande och expansiv stadsdel, när man kommer hit känner man att det vibrerar av liv. Det känns att det är här Göteborg växer.

Vad skiljer det här hotellet från andra?
Läget är unikt! Det blir Göteborgs mest vattennära hotell, närmare vattnet än så här kommer du inte. Rummen har en väldigt fin utsikt både mot Ramberget och mot vattnet, så det kommer att bli häftigt. Vi erbjuder fritt bredband i hela huset. Inom Radisson Blu har vi en servicefilosof, Yes I Can, som definierar hur var och en av oss ska bemöta våra gäster varje dag på ett positivt och serviceinriktat sätt. Vi har också som målsättning att vi ska ha 100 % nöjda gäster. Om du inte är helt nöjd med någonting vill vi gärna att du berättar det för oss när du bor hos oss. Vi ser till att du blir nöjd - annars betalar du ingenting.

Det låter bekvämt, vilka bli era gäster?
Vårt hotell ska leva året om, 365 dagar om året, så vi nischar oss inte. Alla företag på Lindholmen ska få plats för sina gäster. Vi ska även jobba tillsammans med Lindholmen Conference Center och finnas till för deras besökare. Desssutom ska vi kunna erbjuda plats när det är stora evenemang i Göteborg. Självklart är också turister och privatresenärer jätteviktiga för oss.

Du började din tjänst vid årsskiftet, hur känns det nu?
Att driva ett hotell är alltid en utmaning, oavsett om det är nytt eller gammalt. De flesta i min bransch drömmer nog om att få öppna ett eget hotell. Så för mig är det en dröm som går i uppfyllelse.

Välkommen till Lindholmen Malin Franck!


Om Radisson Blu Hotel Riverside
265 rum för minst två personer, både vanliga rum och sviter. Kvällsöppen restaurang, bar, lounge och mindre konferenslokaler. På taket finns en relax-avdeling med bastu, behandlingsrum, gym och pooler. Det finns också en uteterrass med utsikt över hela Göteborg. Både hotellgäster och boende på Lindholmen kommer att ha tillgång dit.

 

För mer information, kontakta
Malin Franck
General Manager
Radisson Blu Hotel Riverside
Tel. +46 (0)70 441 88 33
malin.franck@radissonblu.com