Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Mjukvaruindustrin möts på Software Development Day

Fredag den 19 oktober arrangeras Software Development Day på Lindholmen Science Park för åttonde året i rad. På förra årets konferens kom över 300 besökare. Årets tema är ”The User Experience and Speed Challenge” och det går redan nu att anmäla sig. Fram till den 10 juni finns det även möjlighet att anmäla sitt intresse som föredragshållare under konferensen.

Mjuvaruutveckling – viktig för Sverige

Software Development Day är numera ett etablerat forum inom mjukvaruindustrin i Västsverige där branschfolk utbyter erfarenheter och diskuterar trender och praktiska utmaningar inom mjukvaruutveckling. Varje år bjuder konferensen på ett programinnehåll som lyfter fram mjukvaruutveckling i framkant.

Sverige är världsledande då det gäller forskning och utveckling av den mjukvara som ofta finns under skalet på avancerade produkter. Ungefär hälften av Sveriges export är beroende av att den inbyggda mjukvaran i våra produkter. Därför är det viktigt att vi kan fortsätta att behålla vår tätposition. Genom samverkan och kunskapsutbyte vill Lindholmen Software Development Day stödja mjukvaruutvecklingen i Västsverige. Vi vill erbjuda en mötesplats på Lindholmen för näringsliv, akademi och samhälle med intresse för mjukvara.

Lindholmen Software Development Day arrangeras i samarbete mellan Ericsson, Volvo Group, Volvo Cars, Chalmers, Göteborgs universitet, IT-universitetet, Cybercom, Ascom och Know IT.

I samband med konferensen erbjuds möjligheter för företag att ställa ut.

Läs mer om anmälan och möjligheterna till att ställa ut www.lindholmen.se/softwareday>>

Läs mer om Software Centre på Lindholmen>>