Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Möt Fredrik Sträng, professionell äventyrare, på Wake Up Lindholmen 12/3

Möt den professionella äventyraren Fredrik Sträng, tisdag den 12 mars, kl 07.30 - 08.45 på frukostseminariet Wake up Lindholmen.

Fredrik Sträng är Sveriges genom tiderna mest erfarna höghöjdsklättrare och har varit med vid 12 expeditioner på 8000 m höjd. Han var en av de klättrare som överlevde och dessutom bistod i räddningsarbetet vid den uppmärksammade och tragiska händelsen 2008 på världens tuffaste berg, K2 i Himalaya. Han vet hur man övervinner till synes omöjliga utmaningar och hur man lyckas där andra har misslyckats. 

Anmäl dig här, senast måndag 4 mars »
Wake Up Lindholmen är ett mervärde som vi erbjuder kostnadsfritt till alla anställda eller studenter på Lindholmen och till medlemmar i Norra Älvstrandens Företagarförening. 

Fredrik Sträng menar att eget ledarskap, kommunikation och samverkan är nycklarna till framgång. Vi kan ofta mer än vad vi tror men allt för ofta ställer vi oss i vägen för vår förmåga. Fredrik Sträng är ett levande exempel på att det är bara vår tanke som sätter gränserna för vad vi kan åstadkomma.

Datum: Tisdag den 12 mars, 2013 

Tid: 07.30 – 08. 00 Vi bjuder på kaffe och frukostfralla
        08.00 – 08.45 Seminarium med Fredrik Sträng                                         

Plats:  Lindholmen Conference Centre, Lindholmspiren 3-5 

Wake up Lindholmen är en serie frukostseminarier med inspirerande och intressanta talare.