Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Nordea är värd för Lindholmen Connected

Nordea är den största finanskoncernen i norra Europa. Möt företaget och dess anställda på Lindholmen Connected den 15 april, då de är värdar för affärsnätverket.

Nordea har en ledande ställning bland stora företag och institutioner, privatkunder och Private Banking. Med cirka 700 kontor, kundcenter i alla nordiska länder och konkurrenskraftiga onlinetjänster har Nordea det största distributionsnätet i Norden och Östersjöregionen. Även Lindholmen har ett Nordea-kontor.
- Vi flyttade in med vårt kontor på Lindholmen 2012. Det ger oss en unik möjlighet att erbjuda såväl privat- som företagskunder finansiella tjänster och rådgivning utöver det vanliga, säger Anders Manfredsson, kontorschef på Nordea.

Den 15 april är Nordea värdföretag på affärsnätverket Lindholmen Connected. I montern kommer representanter från företaget att presentera hur de arbetar med sparande, miljö och mänskliga rättigheter i fokus - vad de kallar avkastning med ansvar. Du får också möjligheten att träffa Personliga Bankmän och ta del av kundprogram. Tävlingen Nordea Masters Lindholmen som går av stapeln 16-17 april kommer de också slå ett extra slag för. 

Läs mer om Nordea

Läs mer om Lindholmen Connected