Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Nya hotellet på Lindholmen - en succé

Det nya hotellet Radisson Blu Riverside Hotel på Lindholmen har fått en kanonstart. Hotellet öppnade i mars och bokningarna har strömmat in, både från weekendgäster och deltagare från de många konferenserna som arrangeras på Lindholmen.

Beslutet att bygga ett hotell som ska kunna erbjuda gästen allt under ett tak har visat sig vara en lyckad satsning även under sommarmånaderna. Under juli månad besökte närmare
12 000 personer hotellet  och 6 000 personer besökte restaurang Cuckoo’s Nest. Att hotellet erbjuder en cool restaurang har många uppmärksammat. Cuckoo´s Nest har bl.a. blivit nominerat i tävlingen Design Awards International.
- Vår coola restaurang är en riktig "eye-catcher” säger VD Malin Franck. 

En annan del av hotellet som gäster njutit lite extra av är Wellnessavdelningen ”BodyLab wellness and fitness”. Här har det varit ett otroligt tryck hela sommaren. Gäster från världens alla hörn har njutit av makalös panormautsikt, sol och bad från takterrassen. Nu öppnar hotellets spa upp för allmänheten också. Förutom själva poolanläggningen erbjuds bland annat massage, ansiktsbehandlingar och möjlighet att träna med egen PT.

- Resan till och från hotellet med båt har uppmärksammats och gäster har varit mycket glada över detta närmast exotiska transportsätt. Vi hoppas att staden inser hur viktig denna transport är för att locka till sig gäster till Lindholmen även i fortsättningen” säger Malin. Med alla dessa gäster som njutit av Lindholmen under juli månad kan vi konstatera en sak.  Ingen kan längre kalla Lindholmen före en ”öde” stadsdel på sommaren.  

Mer om spapaket>>
Rösta fram Cuckoo's Nest>>
Inernational Design Architeched Awards>>