Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Nytt material från Zara Larsson – i musikvideo inspelad på Göteborgs elbusslinje

Ovetande passagerare trodde knappt sina ögon när de klev på bussen den 7 september och hamnade mitt i en konsert med Zara Larsson. Under Silent Bus Sessions spelade den svenska artisten två låtar i unik tappning på en av stadens nya elbussar. Nu släpps musikvideor från spelningen. Syftet är att lyfta fram ElectriCity, samarbetet som möjliggjort den nya elbusslinjen.

Se musikvideon till Zara Larssons osläppta låt ”Better You”

Se musikvideon till superhiten ”Carry you home”

Sedan i juni har resenärer i Göteborgs kollektivtrafik haft möjlighet att resa på ett nytt och betydligt tystare sätt än tidigare. Den 15 juni var det premiär för linje 55, som trafikeras av tre helt eldrivna bussar och sju elhybridbussar.

I tisdags startade kampanjen Silent Bus Sessions, då Seinabo Seys musikvideos gjordes tillgängliga. Nu släpps också de två musikvideorna från Zara Larssons konsert på elbussen. 

Detta innebär världspremiär för den osläppta låten ”Better You”. Den andra låten är en nyinspelning av superhiten ”Carry You Home” från 2014.

– Det var en väldigt speciell inspelning. Dels att sjunga ”Better You” för första gången, men framför allt med tanke på att det ju är en ganska speciell miljö och att passagerarna inte riktigt visste vad som skulle hända, säger Zara Larsson.

Läs hela pressmeddelandet från Volvo Group