Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Prova UbiGo – för ett smartare vardagsresande

UbigoVill du testa en ny resetjänst så finns fortfarande möjligheten att delta i ett nyskapande projektet. Resetjänsten startar i form av test den 1 november och pågår under ett halvår. Har du en bil kan projektet täcka de fasta kostnaderna under tiden den är undanställd. 

Nu söker vi fler testpiloter
Senast den 1 september måste du anmäla ditt intresse för att kunna bli testdeltagare i UbiGo. 


Du kan också anmäla dig direkt här

Vad innebär UbiGo-tjänsten?
Projektet Go:smart utvecklar och testar en ny typ av resetjänst –UbiGo – för storstadshushåll som erbjuder ett enkelt, tryggt, flexibelt, prisvärt och premierat vardagsresande – utan att behöva äga bil.

Kunden abonnerar på skräddarsydda paket med tillgång till pool- och hyrbilar, kollektivtrafik, taxi, hyrcykel etc. Alla i hushållet kan använda tjänsterna genom ett digitalt klippkort i mobilen. Där finns också appen som hjälper till att hitta och boka det bästa färdmedlet för en resa. I abonnemanget ingår en riktig resegaranti, en bemannad kundtjänst och bonuspoäng för inbesparade koldioxidkilon som kan växlas in i varor och tjänster hos premieringspartners.

Om testet slår väl ut, är tanken att tjänsten ska kommersialiseras och spridas till fler städer och fler länder. En tjänst som UbiGo kan minska storstadshushållens behov av att äga och använda bil, vilket både de själva, städerna och miljön tjänar på – vid sidan av en lönsam affärsverksamhet och fler arbetstillfällen.

Läs mer om Go:Smart 

Projektet Go:smart är finansierat av Vinnova, leds av Closer vid Lindholmen Science Park i Göteborg. Ett stort antal parter från näringsliv, akademi och myndigheter ingår i detta samarbetsprojekt