Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Rekordstort intresse för Zenuitys framtidsvision

När Dennis Nobelius äntrade scenen på Lindholmen Connected, hade en rekordpublik på över 300 deltagare samlats i Open Arena på Lindholmen Science Park. Dennis tillträder som vd för Zenuity, Volvo Cars och Autolivs joint venture, i april och han delade frikostigt med sig om tankar och förhoppningar för den nya etableringen.

Det var lätt att konstatera att intresset var stort för Zenuity, som kommer att arbeta med mjukvarutveckling med fokus på morgondagens mobilitet.

Nu i april öppnar företaget dörrarna till sitt huvudkontor på Lindholmen Science Park - ett val som var självklart, enligt Dennis Nobelius. Efter framträdandet fick vi dessutom en pratstund med honom där han berättar mer om etableringen, sina idéer kring arbetssätt, vilka talanger man söker och på vilket sätt "software is king". 

Dennis Nobelius berättar mer - se filmen här!
 

Utställning med från företag på Lindholmen Science Park

Under lunchen myllrade det av folk på Open Arena där man dessutom kunde träffa representanter från Autoliv, CEVT, Ericsson, Combitech, Volvo Group Trucks Technology och Devkittens - som alla arbetar med mjukvaruutveckling för morgondagens transporter.

 

Läs även vår tidigare publicerade artikel med Dennis Nobelius