Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Sigma värdföretag på Lindholmen Connected

Sigma har i många år varit pionjärer inom Internet of Things och är idag en av de världsledande aktörerna på området. Deras kunnande spänner över många områden, från implementering av färdiga lösningar till nyutveckling. Hör mer om Sigmas egen lösning på Lindholmen Connected den 28 januari.

Med Sigmas egen helhetslösning, Sigma Sensmitter System, installeras sensorer och hubbar för att samla in data. Sensorerna kan exempelvis mäta ljud, ljus, luftfuktighet och rörelser. Informationen kan sedan kopplas till exempelvis underhållssystem, säkerhetssystem eller BI-lösningar. 

Sigma har många kvalificerade team som kan ta hand om hela processer för Internet of Things. Här finns stort kunnande inom både teknik och affärsutveckling som gör smarta idéer till nya affärsmöjligheter och hjälper er möta framtidens utmaningar. Oavsett vilken lösning du söker kan Sigma vara med och realisera den.
 
Sigma består av sex affärsområden med verksamhet i mer än tio länder. Här på Lindholmen har flera av dessa affärsområden kontor och drar nytta av närheten till andra viktiga partners i svenskt näringsliv.
 
Den 28 januari är Sigma värdföretag på affärsnätverket Lindholmen Connected. Passa på att prata med Sigmas experter inom Internet of Things och fråga om möjligheterna med sömlös integration inom IT.

Läs mer om Sigma

Läs mer om Lindholmen Connected