Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Snart öppnar nya Riverside Hotel

Det nya Radisson Blu Riverside Hotel öppnar tidigare än planerat, redan den 18 mars. Hotellet som ligger precis vid hamnbassängen i anslutning till huvudbyggnaden på Lindholmen Science Park blir ett eftertraktat tillskott till Lindholmen som mötesplats.

– Hotellets bar, restaurang och lobby kommer att ha en varm och inbjudande miljö som är öppen för alla, säger Therese Andersson, försäljnings- och marknadsansvarig för Radisson Blu Riverside Hotel. 

På hotellets översta våning finns en wellness-avdelning med fri tillgång för hotellets boende gäster samt en takterrass med fantastisk utsikt över Göteborg och hamnen. Hotellet har goda konferensmöjligheter med fem fullt utrustade konferenslokaler med en maxkapacitet på 68 personer, samt närhet till Lindholmen Conference Centre med en kapacitet på 600 personer.

The Cuckoo’s Nest lyfter fram det kreativa Lindholmen
Hotellets restaurang The Cuckoo’s Nest kommer inte att vara en traditionell hotellrestaurang. Konceptet är en lek med gränslandet mellan genialitet och galenskap som utvecklats av Stylt Trampoli som är kända för att arbeta med storytelling i sina koncept. På Lindholmen var berättelsen dock redan klar.

– Restaurangen blev dedikerad till områdets kreativa anda. Här skapas framtiden och här föds idéer, säger Therese Andersson.

Avtalspris för företag på Lindholmen
Redan innan hotellet öppnat är intresset stort, många bokningsförfrågningar har kommit in och flera stora evenemang är planerade i samarbete med Lindholmen Conference Centre. Företag på Lindholmen Science Park som har behov av logi till sina gäster och medarbetare kan erbjudas specialpris vid bokning av rum och event, kontakta Therese Andersson, 031 – 383 40 68, therese.andersson@radissonblu.com för mer information.

Du kan boka rum på det nya hotellet via radissonblu.com/riversidehotel-gothenburg

Ladda ned ett infoblad om hotellet »