Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Sportigaste huset på Lindholmen

Lindholmenstafetten

Klockan 18:00 idag går startskottet för de 800 personer som ska springa Lindholmstafetten i Göteborg. Från Lindholmen Science Parks centrumbyggnad på Lindholmspiren 5 ställer företagen upp med totalt 13 lag. Detta gör Lindholmen Science Park till det sportigaste huset på Lindholmen.  

Totalt är det över 200 lag anmälda till loppet. Varje lag har fyra deltagare och det innebär att antalet tävlanden i nuläget uppgår till 800 personer. Av dessa lag är det alltså 13 som hör hemma i centrumbyggnaden på Lindholmen Science Park, som också är en av huvudsponsorerna till loppet. Det betyder att totalt 52 personer är med och springer stafetten och det gör Lindholmen Science Park till det sportigaste huset på Lindholmen.

Från företagsparkens egen organisation ställer två lag upp och självklart kommer också Lindholmen Science Parks vd, Niklas Wahlberg, att springa loppet. 
- För oss är det viktigt att stödja denna tävling. Det är en bra kick-off för våra företag och bra för hälsan. Att vi dessutom har 13 anmälda lag från huset säger mycket om engagemanget som finns här, säger Niklas Wahlberg.

De tävlande lagen från Lindholmen Science Park är följande:
SAFER   5 lag
Venture Cup   1 lag
Valea AB  1 lag
Lindholmen Science Park  2 lag
Volvo IT Innovation Center 2 lag
Consat  2 lag

För mer information, kontakta:
Anita Bengtson, informationschef
tel: 031-764 70 20
e-post: anita.bengtson@lindholmen.se

Lindholmen Science Park är ett världsledande center för forsknings- och utvecklingsprojekt i samarbete med aktörer inom näringsliv, högskola och samhälle.

Lindholmen Science Park