Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Stefan Holm gästade Lindholmen Science Park

Lindholmen Science Park arrangerar regelbundna seminarier tillsammans med Älvstranden Utveckling. Seminarierna är ett av de mervärden som erbjuds till alla som är verksamma i företagen och utbildningar på Lindholmen. Tisdagen den 26 juni gästades vi av Stefan Holm som pratade om vikten av mental träning, både till vardags och på tävling.

Stefan HolmRestaurang Tres var fylld intill sista plats med åhörare som lärde sig att man inte ska lägga energi på det man inte kan påverka. Stefan berättade erfarenheter om sprinters som var i vägen på banan och den gången hela arenan blev mörk av strömavbrott. Han drog paralleller till att man alltid ska vara förberedd på det oförberedda, så kommer ingenting som en överraskning. Något han lärt sig är att alltid göra en ”minikoll” efter viktiga tävlingar, för att slippa göra om sina misstag: ”Vad hände, Vad kände, Vad lärde?”

Slutligen gav Stefan inspiration till publiken, att tro på oss själva och våga ta chansen. Det värsta som kan hända är att man misslyckas och det kanske inte är så farligt. Kanske blir man OS-guldmedaljör i höjdhopp...

Vill du se vilka andra seminarier som planeras framöver? Läs mer i vår kalender: www.lindholmen.se/sv/kalender
Läs mer om Stefan Holm på hans webbplats: www.scholm.com