Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Teknik i fokus när studenter och företag möts

Chalmers arbetsmarknadsdagDen 4 februari är det dags för KIKK 2009, Chalmers arbetsmarknadsdag på Lindholmen. Mässan har stort fokus på teknik och är en möjlighet för teknologerna att träffa företag som söker just deras kompetens. Mässan hålls som vanligt i utställningshallen på Lindholmspiren 5

.

KIKK är Chalmers campus Lindholmens årliga arbetsmarknadsdag som anordnas av studenter. Här möts studenter och företag i syfte att knyta nya kontakter, söka jobb och rekrytera personal. På Chalmers campus Lindholmen läser ca 800 studenter till högskoleingenjörer med inriktning mot Data, Design, Elektro, Maskin och Mekatronik.

På KiKK får företagen chans att träffa många studenter på en gång och kan göra ett första urval istället för att använda traditionella ansökningsmetoder. Även om man inte är på jakt efter jobb just nu är det givande att besöka mässan. Som student kan du få tips om vilka valbara kurser som arbetsgivarna efterfrågar och det är ett bra tillfälle att få en inblick i sitt framtida yrkesliv.

Datum: Onsdag, 4 februari
Tid: Kl10:00- 16.00
Plats Lindholmen Science Park, Lindholmspiren 5, entréplan

http://www.kikk.chalmers.se