Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Telenor Connexion om Sakernas Internet

Vi lever i en allt mer uppkopplad värld. Det är inte bara våra mobiltelefoner, surfplattor och datorer som är uppkopplade - bilar, hushållsapparater, sportartiklar, byggnader och till och med boskap kopplas upp i en allt högre takt. Detta kallas Sakernas Internet. På Lindholmen Connected den 28 januari kommer Telenor Connexion diskutera hur Sakernas Internet kan göra världen smartare och förbättra affärer.

Företag av alla slag och i olika branscher kopplar nu upp sina produkter. Telenor Connexion hjälper många av dessa företag bli uppkopplade.  Uppkopplade produkter och tjänster ger möjlighet att öka effektiviteten och införa smartare arbetssätt, men det övergripande målet är naturligtvis för företagen att förbli konkurrenskraftiga.

Telenor Connexion har erbjudit  och skapat möjligheter med uppkopplade affärslösningar i över 15 år. Det gör oss till en av de mest erfarna leverantörerna inom detta område idag. Tillsammans med företag som Volvo, Nissan, Scania, Hitachi, Securitas Direct och Telcare vi har utformat smarta och innovativa lösningar som används över hela världen.

- Lindholmen Connected är ett utmärkt tillfälle för oss att nätverka med personer från branschen och diskutera hur Sakernas Internet kan göra världen smartare och förbättra affärer, säger Robert Brunbäck, CMO på Telenor Connexion.

På Lindholmen Connected möter du utvecklare och affärsutvecklare från Telenor Connexion. Du får också möjlighet att uppleva Sakernas Internet live och lära dig mer om Telenor Cloud Connect, en komplett tjänst som kopplar upp dina produkter i molnet.

Läs mer om Telenor Connexion

Läs mer om Lindholmen Connected