Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Tillväxtdagarna på Lindholmen fullsatt

Den 17-18 mars kan du möta Sveriges mest intressanta opinionsbildare, politiker, ekonomer och samhällsdebattörer på Lindholmen. Då arrangeras Tillväxtdagarna och i år är det ekonomiska temat Kinas starka och växande påverkan på världsekonomin. Arrangemanget är redan fullsatt men möjligheten finns att registrera sig på kölista.

I olika workshops och seminarier kopplas utvecklingen i Kina till den svenska ekonomin liksom till Göteborg och Västsverige, där handelsrelationerna med Kina går flera hundra år bakåt i tiden. Inom ramen för årets övergripande tema står tre områden i fokus: Framtidens arbetsmarknad, tillväxtregionernas betydelse för tillväxten i hela Sverige samt hoten mot en hållbar och uthållig tillväxt.

 Lindholmen Science Parks vd Niklas Wahlberg kommer att delta, bl a i session Kan man skapa miljöer som leder till innovationer och tillväxt? som hålls den 17 mars på eftermiddagen.

Tillväxtdagarna har tidigare arrangeras i Åre, men i år går det av stapeln på Lindholmen Conference Centre i Göteborg. Tillväxtdagarnas andra dag inleds av H.K.H. Prins Daniel.

Mer information på http://www.tillvaxtdagarna.se