Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Uttagning på Lindholmen för TV4:s satsning

Sveriges MästerkockNu är uttagningen till tv-programmet Sveriges Mästerkock i gång. Snart kommer produktionen till Göteborg och Lindholmen Science Park. 

Sveriges mästerkock är programmet som ger svenska amatörkockar en chans att ta det skrämmande steget från sitt eget kök till att laga mat på toppnivå. Grundkriteriet för att få söka är att du inte jobbar eller har jobbat som kock på professionell nivå. Uttagningarna har påbörjats och intresset i första staden, som är Stockholm, har varit överväldigande.
- Vi har träffat väldigt många engagerade kockar som verkligen vill satsa på att gå långt i tävlingen och styra in på en ny bana, berättar Matilda Snöwall, programmets exekutiva producent.

Är det något speciellt ni letar efter?
- En bredd är ju härligt, men framför allt vill juryn bli imponerade och stöta på mat som överraskar och amatörkockar med utvecklingspotential. En annan superviktig faktor är att den sökande har passion, att den vill förändra sitt liv och verkligen satsa på det här ur en karriärsynpunkt.

Nästa stopp på uttagningsturnén är Göteborg, 2-3 oktober, när de kommer till Lindholmen Conference Centre, Lindholmspiren 3, Lindholmen Science Park.


Anmäl dig här