Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Väx hos oss på Lindholmen

Det första kontorshotellet i huvudbyggnaden på Lindholmen Science Park blev en succé, nu öppnar Älvstranden Utveckling ett andra kontorshotell i samma hus. Lokalerna erbjuder 19 rum  från 10 - 36 kvm och riktar sig till mindre företag som vill växa och ser möjligheter med att arbeta i en spännande och expansiv miljö.

- Det unika med kontorshotellet är att små och stora företag får möjlighet att sitta nära varandra i samma fastighet. Det ger oändliga möjligheter att nätverka och hitta samarbetspartners och nya affärsmöjligheter. På Lindholmen är det dessutom lätt att växa vidare eftersom vi kan erbjuda lokaler för alla storlekar på företag, säger Helen Sandberg, uthyrare på Älvstranden Utveckling.

Lindholmen är en av Göteborgs mest expansiva stadsdelar. Under 2011 ökade antalet företag på området till 311 stycken med cirka 10 000 anställda inom fokusområdena transport, IT och media. Sammanlagt kommer det omkring 19 000 människor till Lindholmen varje dag för att arbeta eller studera. Expansionen har fortsatt under 2012, med bland annat byggandet av Radisson Blu hotell, ett nytt parkeringshus och planer för nya bostäder.

Läs mer om kontorshotellet på alvstranden.com »