Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Vinnova satsar på unga företagare

Innovationsmyndigheten Vinnova har som vision att Sverige ska bli ett globalt ledande forskning- och innovationsland som ska vara attraktivt att investera och bedriva verksamhet i. Nu erbjuder Vinnova tillsammans med Energimyndigheten och Tillväxtverket unga företagare att delta i utlysningen VINN NU 2013. 

Syftet med utlysningen är att underlätta för nystartade -och utvecklingsbaserade företag som har innovativa och intressanta affärsidéer. Sverige är nämligen starkt beroende av att det startas nya framtida tillväxtföretag.

Sista ansökningsdag till VINN NU är 3 april  kl. 14:00

Förutsättningen för att delta är att de sökande ska ha ett utvecklingsbaserat nystartat svenskt aktiebolag. De ska ha en utvecklad produkt, metod eller tjänst som inte har kommit ut på marknaden. Med möjlighet till finansiering bidrar utlysningen VINN NU 2013 till att fler nystartade företag får chansen att växa på marknaden. Målet är att de på sikt ska utvecklas till svenska framgångsrika företag. Företag som har personer i åldersgruppen 18-30 år i ledningen uppmanas att söka till utlysningen. Det finns särskilt avsatta medel för denna grupp.

På Lindholmen Science Park finns det även flera verksamheter som vill arbeta med nystartade företag. Venture Cup, Almi, Nyföretagarcentrum och Chalmers Innovation är några av företagen som vill träffa drivna entreprenörer och utveckla deras affärsidéer. 

För mer information om anmälan och inbjudan >>