Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

The Vision Zero Academy - en ny internationell plattform

En internationell plattform för innovationer inom säkerhet är under utveckling av Trafikverket. Den svenska regeringen har ställt sig bakom för att förbättra och utveckla säkerheten för alla med nollvisionen som grund. Om ditt arbete innebär trafiksäkerhet kommer du inom en snar framtid kunna ta del av en ny internationell akademi inom området.


Plattformen kommer att generera kunskap om trafiksäkerhet och hur man når de mest effektiva innovationerna och processerna för implementering. Plattformen syftar till att sprida denna kunskap till intressenter i hela världen på ett öppet, transparent och inkluderande sätt. Det innebär att samhällen, individer och leverantörer kommer att få fördelar för att konkurrera med bättre och bättre erbjudanden på en global marknad.


Projektledaren för Vision Zero Academy, Anders Lie, säger:
- Vision Zero Academy kommer att ge oss unika möjligheter att undersöka hur saker händer. Även om trafiksäkerhetssamhället vet vad man ska göra varierar möjligheterna och takten av genomförandet. Mekanismerna bakom genomförandet av moderna strategier inom trafiksäkerhet måste bli bättre förstådda.


Läs mer om Vision Zero Academy på den officiella hemsidan>>  


Eller kontakta kansliet på info@visionzeroinitiative.com