Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Visual Forum åter till Lindholmen

Den 3 maj möts Sveriges experter inom visualisering. De senaste tre åren har Visual Forum vandrat runt i Sverige, men i år har det hittat tillbaka till Lindholmen. Visual Forum 2011 arrangeras den 3 maj på Lindhomen Conference Centre i Göteborg.


Visual Forum är en mötesplats där de som arbetar med visualisering inom näringslivet, akademin eller offentlig sektorn kan mötas och dela kunskap och erfarenheter. Såväl svenska som internationella talare deltar och utställarna kommer från hela Sverige.


Visual Forum är ett årligen återkommande och växande evenemang som startades av den regionala satsningen på visualisering i Göteborg - Center of Visualization. Centrumet startades 2004 av Business Region Göteborg tillsammans med några representanter från branschen. Center of Visualization har rönt ett stort intresse sedan dess, vilket resulterar i att nätverket växer konstant.


De första åren arrangerades Visual Forum i Lindholmen Science Park, men har de senaste tre åren vandrat runt i Sverige. Men nu är forumet tillbaka igen. Årets konferens som går av stalpen den 3 maj kommer att hållas i Lindholmen Conference Centre i Göteborg.


Mer info och anmälan >>