Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Volvohandeln flyttar till Lindholmen

Volvohandelns Utvecklings ABI februari flyttar Volvohandelns Utvecklings AB med 140 medarbetare till Lindholmen Science Park.

De kommer att sitta i en lokal om 2 800 kvm på Valdemar Noréns gata.

Väljer att sitta bland fler IT-företag
Volvohandelns Utvecklings AB arbetar med att utveckla återförsäljarsystem och informationstjänster för fordonshandeln. På Lindholmen finns många andra företag som arbetar med IT-lösningar, vilket är en av anledningarna till att Volvobolaget nu väljer att flytta.

- Vi ser fram emot att sitta tillsammans med andra kreativa IT-företag på Lindholmen. Närheten till så många företag ger oss möjligheter till framtida samarbete och utveckling, säger Elisabeth Lindell, projektledare på Volvohandelns Utvecklings AB.

Fler och fler företag väljer Lindholmen
I takt med att fler företag väljer att flytta till Lindholmen fortsätter området att utvecklas till ett attraktivt kontorsområde. Varje dag kommer mer än 18 000 människor hit för att arbeta på Ericsson, Semcon, SVT och 311 andra företag, eller för att studera på exempelvis Chalmers eller IT-universitetet.

- Den senaste tiden har vi upplevt en större efterfrågan på moderna kontorslokaler på Lindholmen och detta är den andra stora uthyrningen vi gjort i området på kort tid, säger Nils Åke Rydqvist på Lofast Lokal & Fastighetsutveckling som medverkat till flytten.

Läs mer