conference lunch move company map contacts lindholmen travel info

Flytta hit

Hyr ett kontorsrum i en miljö som stärker ert varumärke. På Lindholmen Science Park hamnar du mitt i händelsernas centrum med stora möjligheter att nätverka.

Gör som Toyota, HiQ och Autoliv som har etablerat innovationskontor på Lindholmen Science Park. Genom att skaffa ett mindre kontor på Lindholmen Science Park får ni chans att uppleva den innovativa miljön och nätverka med ledande företag, akademi och organisationer som finns inom parken.

Vi hjälper dig att komma i kontakt med rätt fastighetsägare, kontakta Maria Hedlund, 031-764 70 45, maria.hedlund@lindholmen.se.

Mervärden för dig som finns på Lindholmen Science Park

openarenalindholmen.jpg

Open Arena Lindholmen

På Open Arena träffas människor som verkar inom Lindholmen Science Parks fokusområden. Få tillgång till Opena Arena Lindholmen Science Park erbjuder en unik möjlighet att ta del av Open Arena, den kreativa mötesplatsen på Lindholmen. Som medarbetare i ett företag etablerat på Lindholmen kan du bli nyckelperson och få tillgång till den öppna miljön.

Läs mer om Open Arena

 

_dsc6421lindholmen_s_park.jpg

Nätverk och miljö för samverkan

I Lindholmen Science Park finns flera nätverk där du kan skapa kontakter, inspireras och hitta affärsmöjligheter. Mötesplatserna finner du i den öppna miljön Open Arena Lindholmen eller på någon av Lindholmens 35 restauranger.

Läs mer om våra nätverk

 

 

visitorcentre.jpg

Visitors Centre med generösa öppettider

På entréplan finns Visitors Centre som ger dina besökare ett professionellt mottagande. Receptionen är öppen vardagar mellan 07.30 - 18.00. Som hyresgäst hjälper de dig till exempel med bokning av taxi och konferens. Här kan du även lämna in kläder för kemtvätt eller skor för lagning. Inget är omöjligt!

Läs mer om Visitors Centre

 

flyttahit-kommunikation.jpg

Bra kommunikationer

Linje 16 avgår från Lindholmen var tredje minut under högtrafik, bussresa till Centralstationen tar 6-8 minuter. Med färjan Älvsnabbare (linje 183) åker du gratis till Rosenlund/Stenpiren på 6 minuter från Lindholmspiren. Det går bra att ta med cykeln på färjan.

Fler sätt att ta sig till Lindholmen

 

dsc_0087.jpg

Inspirerande seminarier och evenemang

Kostnadsfria seminarier inom Transport, ICT och Media ordnas regelbundet för alla som arbetar eller studerar på Lindholmen. Till exempel frukostseminarier eller aktiviteter inom visualisering och media på Visual Arena Lindholmen

Se alla evenemang på Lindholmen

lsp-3681.jpg

Goda konferensmöjligheter och hotell

Lindholmen Conference Centre är en modern mötesplats i högteknologisk miljö med plats för upp till tusen personer. Här erbjuds konferenslösningar för så väl det mindre mötet som internationella konferenser och utställningar. Radisson Blu Riverside Hotel erbjuder både boende och konferenslokaler i en inspirerande och modern miljö. 

Läs mer om att konferera på Lindholmen

 

Fastighetsägare och förvaltare

Nedan hittar du kontaktuppgifter till de största fastighetsägarna på Lindholmen.

Älvstranden Utveckling AB

Camilla Andersson
031-368 96 31
camilla.andersson@alvstranden.goteborg.se

Chalmersfastigheter AB

Thomas Pieschl
031-772 62 25
thomas.pieschl@cfab.chalmers.se

Castellum

Helen Sandberg
031-744 09 33
helen.sandberg@castellum.se

Skanska

Marie Lekmark
010-448 41 48
marie.lekmark@skanska.se

Newsec

Ulf Birk
0708-596051
ulf.birk@newsec.se

 

Dockside kontorshotell

Ola Magnusson
0702-68 68 00
ola@docksideoffice.se

 

Atrium Ljungberg

Davis Bergström
070-994 10 65
davis.bergstrom@al.se

Husvärden

Håkan Lundqvist
031-678705
hakan.lundqvist@husvarden.com

Vi hjälper dig att komma i kontakt med rätt fastighetsägare, kontakta Maria Hedlund, 031-764 70 45, maria.hedlund@lindholmen.se

Business Region hjälper till vid etablering

Business Region Göteborg erbjuder kostnadsfria och skräddarsydda lösningar för företag som vill etablera sig eller expandera i Göteborg. De hjälper till med allt från företagsetablering och expansion till omflyttning och rekrytering. Läs mer