conference lunch move company map contacts lindholmen travel info

Lindholmen Meetings - Gothenburg by the riverside

Lindholmen Meetings är ett samarbete mellan Lindholmen Science Park, Radisson Blu Riverside Hotel och Lindholmen Conference Centre. Tillsammans har vi möjlighet att hålla konferenser och evenemang med upp till 1 400 besökare i en innovativ miljö i centrala Göteborg. 

Lindholmen Meetings erbjuder modern teknik och flexibilitet på en världsledande plats i en miljö som präglas av innovation, forskning och undervisning, och med en lång historia av varvsverksamhet. Numera stoltserar Lindholmen med sin innovativa arkitektur och en stimulerande miljö med en blandning av studenter, entreprenörer, företagsledare, politiker och designers. 

Lindholmen Conference Centre

Radisson Blu Riverside Hotel

Cuckoosnest

Broschyr Lindholmen meetings

 

 

 

Fler aktörer på området
 

Gothenburg studios

Lindholmen event och nöjen

Aktiviteten

Bara runt hörnet

Lindholmen ligger i närheten av stadskärnan. Med buss tar du dig till Centralstationen på mindre än 10 minuter. Med betal eller gratisbåt tar du dig till andra sidan älven på 5 minuter och stiger i land vid Stenpiren, Göteborgs senaste knutpunkt för kollektivtrafik såsom spårvagnar och bussar, mitt i Göteborgs centrala kvarter.

Hitta till Lindholmen

Evenemang på Lindholmen

Det händer alltid något på Lindholmen Science Park. Varje år organiseras över 130 seminarier och evenemang på Lindholmen.  

Event kalender

Kontakt

Forskare

 • Caroline Karlsson www.lindholmen.se

  Kommunikatör 

   

  Kontakta Caroline om du önskar mer information, har förfrågningar gällande möten, event eller övring kommunikation som gäller Lindholmen Science Park. 

   

  Lindholmen Science Park är en samverkansmiljö inom styrkeområdena transport, ICT, visualisering och media. Vi erbjuder en neutral arena där näringsliv, akademi och myndigheter tillsammans driver innovation för samhällsutveckling. I över 15 år har vi varit med och skapat framgångsrika samarbeten på regional, nationell och internationell nivå.

  caroline [dot] karlsson [at] lindholmen [dot] se +46 702 68 07 72
 • Eva Ahlm Tobisson www.chalmerskonferens.se

  Key Account Manager

   

  Kontakta Eva om du söker mer information eller har förfrågningar gällande mötes/event lokaler samt middags och arrangemangsmöjligheter.

   

  Lindholmen Conference Centre erbjuder moderna och rymliga ytor för möten och events. Den stora flexibiliteten och den unika miljön gör att Lindholmen Conference Centre kan erbjuda förstklassiga konferenser och arrangemang för upp till 1000 personer.  Den största konferenssalen rymmer 600 personer och med våra egna restauranger kan vi skapa minnesvärda banketter och middagar.

  eva [dot] tobisson [at] chalmerskonferens [dot] se +46 31 772 39 90
 • Frode Andresen www.radissonblu.com/riversidehotel-gothenburg

  Sales Manager

   

  Kontakta Frode om du önskar mer information, har förfrågningar gällande möten & event eller är intresserad av avtal gällande övernattning på Radisson Blu Riverside Hotel.

   

  Radisson Blu Riverside Hotel erbjuder ett unikt läge precis vid vattnet, med egna terrasser som vetter mot havsbassängen, och hotellets gäster får uppleva ett boende med närhet till både city och hav och med enastående utsikt. Hotellet erbjuder 265 unikt designade rum, alla med tillbehör såsom fritt trådlöst internet och 24 timmars rumsservice.

  Hotellets spännande och kreativa restaurang Cuckoo's Nest är den perfekta platsen för att avnjuta av en fantastisk måltid i en annorlunda miljö. Här kan du även passa på att möta kollegor för en drink efter jobbet. Boende gäster kan njuta av hotellets moderna och avslappnande wellnessavdelning, beläget högst upp i hotellet med tillhörande takterrass och magisk utsikt.

  frode [dot] andresen [at] radissonblu [dot] com +46 31 383 40 67