Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

MobilityXlab

MobilityXlab erbjuder unga företag med banbrytande idéer möjlighet att accelerera och växa. Vi grundare - alla globala varumärken inom mobilitet och uppkoppling - är övertygade om att vi genom att kombinera våra styrkor, kan tänja på gränserna och driva innovation.

Genom att erbjuda mentorskap, tillgång till kompetens, nätverk, verktyg samt en kreativ arbetsplats, vill vi öppna dörrarna för företag som är redo att anta nya utmaningar tillsammans med oss.

Partners

MobilityXlab grundades av Ericsson, Volvo Cars, Volvo Group, Veoneer och Zenuity tillsammans med Lindholmen Science Park, som står som värd för samarbetet. I december 2017 gick även CEVT med som partner.

Dessa partners har gått samman för att gemensamt förändra den globala spelpanen för framtidens mobilitet. Vi tror att vi tillsammans med unga start-ups kan skapa lösningar som utvecklas till framgångsrika företag som kommer att leverera produkter och tjänster för kommande generationer.

Lindholmen Science Park står som värd för MobilityXlab, som även stödjs av Vinnova & Västra Götalandsregionen.

Läs mer på MobilityXlabs webbplats

Fakta

Projektstart: Nov 2017
Finansiärer och partners: Ericsson, Volvo Cars, Volvo Group, Veoneer, Zenuity, Vinnova, Västra Götalandsregionen och Lindholmen Science Park.
Webbplats: www.mobilityxlab.com