Hoppa till huvudinnehåll
mariya_lars_

#CareConnectWithUkraine

CareConnectWithUkraine är ett projekt inom Lindholmen Science Park som tillhandahåller arbetsmöjligheter för ukrainare. Styrkan i vårt gemensamma nätverk kan bidra till att skapa möjligheter och inkludering, samtidigt som många organisationer kan dra nytta av ny kompetens.

Bygger broar mellan arbetsgivare och jobbsökare

Vårt uppdrag är att hjälpa ukrainska jobbsökande att komma in på arbetsmarknaden i Sverige så snart som möjligt.

Projektet drivs av Lindholmen Science Park i nära samarbete med Help Ukraine Gothenburg, International House Gothenburg, Västra Götalandsregionen, och finansieras av Europeiska socialfonden. Vi har ett nära samarbete med sociala och statliga organisationer.

– Jag ser ett värde i att använda den styrka vi har som samarbetsplattform och hur vi kan bidra till det här initiativet. Genom vårt omfattande nätverk av företag kan vi snabbt mobilisera kontakter och kopplingar till de som kan och vill få jobb. Vi har i detta ett tydligt och konkret stöd från våra ägare, säger VD för Lindholmen Science Park, Tord Hermansson.

Genom att arrangera karriärmässor flera gånger per år ger vi arbetssökande och företag möjlighet att hitta de bästa kopplingarna för att uppnå sina mål. Som arbetsgivare, tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer och delta.

  För jobbsökande

  Följ med oss på kommande evenemang och aktiviteter:

  • CV & LinkedIn workshops 
  • Jobbmässor 
  • Stöd i processen att söka och söka jobb 
  • Informationsträffar om arbetsmarknaden i Sverige
  • Språkkurser och språkklubbar på svenska och engelska
  • Mentorprogram
  • Praktikplatser i lokala företag

  Kontakt CareConnectWithUkraine

  Mariya Melnyk, Projektledare: mariya.melnyk@lindholmen.se

  Projektet nämns

  Västra Götalandsregionen >
  Invest in Gothenburg >
  SVT >

  EU