Hoppa till huvudinnehåll

Centric

Bemanning

Besöksadress

Lindholmspiren 9

Adress

417 56 Göteborg

Huvudinriktning

Bemanning

Telefon

031-757 80 00

Webbplats

http://www.centric.eu/

Kort om företaget

Sedan 1 november har PEAK IT & Office och Xtra Care bytt namn till Centric. Det faktum att vi byter namn innebär ingen egentlig förändring för våra kunder, partners och anställda.

I Sverige erbjuder Centric bemannings- och rekryteringslösningar inom IT, Finance och Care. Vi möjliggör för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet med hjälp av våra tjänster. Genom att dagligen kombinera gedigen kunskap och mångårig erfarenhet med specifik branschkännedom skiljer vi oss från de traditionella spelarna i branschen.

Globalt verkar Centric även inom Software Solutions, IT Outsourcing och Business Process Outsourcing.

På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar.

2012 omsatte Centric 525 miljoner euro med ett resultat på över 12 miljoner euro. Våra 5000 anställda finns förutom i Sverige och Norge även i Holland, Belgien, Tyskland och Rumänien.

Föreslå en ändring