Hoppa till huvudinnehåll

Konjunkturseminarium med Volvo Cars nya vd, Jim Rowan

-
Lindholmen Conference Center, Lindholmspiren 3-5, Lindholmen Science Park

Efter 10 framångsrika år som Vd för Volvo Cars har Håkan Samuelsson nu lämnat över till Jim Rowan. Den 7 juni får du möjlighet att träffa honom i en intervju på Business Region Göteborgs konjunkturseminarium. Jim Rowan har lång erfarenhet inom digital transformation, innovation och produktion. I över tre decennier har han fått stora globala företag som exempelvis Ember, Blackberry och Dyson Group att växa kraftigt. Hur ser han på sin nya roll och vad har han för visioner för Volvo Cars?

Arrangeras av: 
Business Region Gothenburg

Seminariet inleds av att Business Region Göteborgs analytiker Peter Warda och Henrik Einarsson håller en presentation om den regionala konjunkturen i det globala perspektivet. I samband med seminariet släpps den senaste konjunkturrapporten. Därefter fortsätter samtalet med Jim Rowan, ny Vd Volvo Cars. Vem är han? Hur ser han på framtiden för Volvo Cars och den snabba digitala transformation som bolaget är inne i. Och hur ser Volvo Cars fortsatta satsningar i Göteborg ut? Det och många andra frågor kommer beröras i intervjun som är på engelska.

Seminariet är den 7 juni kl. 8.00-9.00 på Lindholmen Conference Center, Lindholmen Science Park. Kaffe och fralla serveras mellan kl. 7.30-8.00. 
 
Varmt välkommen!

Anmäl dig här