Hoppa till huvudinnehåll

REEL & E-Charge presenterar vid EVS36

-
Sacramento, California, USA

REELE-Charge & Future Mobility kommer att presenteras vid det 36:e Electric Vehicle Symposium and Exposition (EVS36) i Sacramento, Kalifornien. En fyra dagar lång konferens, med fokus på elektromobilitet, med över 2 000 deltagare från hela världen.

Arrangeras av: 
EVS36

Om konferensen

Det 36:e Electric Vehicle Symposium and Exposition (EVS36) anordnas och arrangeras av EDTA och är den främsta konferensen och utställningen för innovation inom transportbranschen och är den äldsta internationella konferensen som om elektrifierade transport och teknik.

Med intressanta presentationer från ledande aktörer och initiativ, en banbrytande utställning med utställare från hela världen och flera nätverksbyggande evenemang, ger EVS36 ett brett utbud av möjligheter att visa upp ledarskap, lära av experterna och utbilda allmänhet och medier om elektriska transporter

Vad vi ska prata om

REEL
Vi kommer att dela resultat från demonstratorerna som etablerats och drivs inom REEL-projektet och som vi också sammanställt i denna rapport. Vi kommer bland annat att fokusera på hur de ekonomiska förutsättningarna för eldrift ser ut och hur det påverkar vilka finansieringslösningar som är att föredra och hur transportavtal förändras.

E-Charge
På konferensen kommer vi att presentera historien och metoden bakom skapandet av systemdemonstrationen av de tunga, långväga lastbilstransporter som ska ske inom E-Charge – från förstudie till pågående projektaktiviteter. EVS36 är en möjlighet att dela detta unika projekt och presentera våra projektpartners som gör det möjligt för oss att testa ett initialt elektrifierat långdistanssystem för godstransporter.

Nikita Zaiko

Måndag 12 Juni, 2023

9:45 - 11:15

E-Charge: System demonstration of long-haul battery electric trucks

Nikita Zaiko

Hans Pohl

Tisdag, 13 juni, 2023

15:50 - 16:10

Battery research and innovation – a study of patents and papers 

Hans Pohl

Andreas Josefsson

Onsdag 14 juni, 2023

8:20 - 8:40

Regional electrified logistics system demonstrator supporting market transition

Andreas Josefsson