Hoppa till huvudinnehåll

TechMeetUp 19 dec: Tomas Ohlson - Go electric with Einride

-
The Yard Lindholmen
Arrangeras av: 
Business Region Goteborg
brg

Årets sista TechMeetUp bjuder in till en exklusiv möjlighet att få lyssna till Tomas Ohlson, en av nyckelpersonerna bakom Einrides framgångar för elektrifierade och självkörande fordon. Tomas, som har varit med redan från de allra första kodraderna delar med sig av sin passion, insikter och visioner på den fortsatta resan för att minska den globala klimatpåverkan inom vägtransportsektorn.
 

När man väl har tagit sig upp för backen kan det bara rulla nerför. Vi har sett dem, om så bara på bild, men även i verkligheten rullar de vita strömlinjeformade lastbilarna fram på vägen – utan någon förare. Einrides resa med självkörande fordon har bara börjat, och det rullar på bra nu. Riktigt bra.

Einride grundades 2016 av Robert Falck, Linnéa Kornehed och Filip Lilja och namnet refererar till den nordiska åskguden Thors andra namn, ”Einride” och betyder ”den som färdas ensam”.

Tomas Ohlson är den ansvariga ingenjören bakom den teknologiska infrastrukturen (från hårdvara till mjukvara), och har varit en central del av Einride ända sedan första början. Hans tekniska expertis har varit avgörande för att forma Einrides framtid och positionera det som en ledande aktör inom den snabbt utvecklande transportindustrin.

Välkommen till en oförglömlig inblick i Einrides framgångssaga och framtidsvisioner på julavslutningen av årets sista TechMeetUp. Passa på att ställa dina egna frågor till Tomas och använd möjligheten att skapa värdefulla nätverkskontakter med andra personer som delar ditt intresse inom branschen.