Hoppa till huvudinnehåll

Techmeetup Plug and Play: Plug into the global innovation ecosystem

-
Playa Lindholmen, Anders Carlssons gata 30, Göteborg

Missa inte Business Region Göteborgs sommaravslutning med TechMeetUp, denna gång i samarbete med The Yard. Vi välkomnar Plug and Play, som kommer att berätta om sin dynamiska plattform och hur du kan dra nytta av den för att främja innovation och samarbeten globalt inom ekosystemet. Vi får även en sneak peek av nästa location för techarenan The Yard Lindholmen som skalar upp verksamheten senare i år.

Arrangeras av: 
Business Region Göteborg
två personer

Plug and Play hjälper företag över hela världen att få kontakt med strategiskt utvalda startups. Med över 50 platser globalt övervakar företaget ett ekosystem med mer än 50 000 startups och 500 partners, med en imponerande lista över alumner, som Dropbox, Paypal, Trulioo och Rappi. 

Kom och lyssna på två experter från Plug and Play Göteborg, Christian Johansson och Emelie Stark. De kommer att berätta mer ingående om Plug and Play och dela med sig av hur man kan integrera olika teknologiska lösningar i sin verksamhet. Ta chansen att ställa frågor och delta i samtal kring de utmaningar och möjligheter som Plug and Play erbjuder. Passa på att träffa och nätverka med likasinnade tech-entusiaster, entreprenörer och professionella inom branschen.

Alla är välkomna, oavsett om det är ditt första eller tionde besök. Ta chansen att få ny kunskap och inspiration innan vi tar sommaruppehåll. Vi ser fram emot att träffa dig där och önskar er alla en fantastisk sommar!