Hoppa till huvudinnehåll

Etablera dig här

Att vara etablerad på Lindholmen Science Park är att vara i händelsernas centrum. På området finns idag ca 400 företag och de mångfacetterade verksamheterna gör att ideerna sprudlar. Möjligheterna till att nätverka är stora, både organiserat genom de olika affärsnätverk som finns på området, men även genom konferenser och öppna mötesplatser. Upptäck fördelarna med att vara på Lindholmen!

området Lindholmen Science Park

På Lindholmen Science Park finns såväl stora, toppmoderna lokaler som mindre, flexibla lösningar.

Närhet till näringsliv och akademi

På Lindholmen Science Park sitter idag flera hundra företag, men även forskningsinstitut, högskolor och gymnasier finns etablerade och ingår i det dagliga nätverket. Idag har fem globala organisationer har etablerat FoU verksamhet på Lindholmen. Tillsammans ger detta en dynamisk och inspirerande miljö där det finns närhet till både människor och kunskap.

Visitor Center

Visitor Center erbjuder ett komplett besökcenter i huvudbyggnaden, Lindholmspiren 3-5, som ger dina besökare ett professionellt mottagande. Som hyresgäst hjälper receptionen dig med servicetjänster, till exempel med bokning av taxi, konferens och mottagning av besökare.

Kunskapsdelning och nätverk

Lindholmen Science Park arbetar för att skapa kunskapsdelning och samverkan, och regelbundet anordnas kostnadsfria seminarier inom Transport, ICT och Media för alla som arbetar eller studerar på Lindholmen. Arrangemangen anordnas av Lindholmen Science Park eller av något av bolagen på området.

Möten och konferens

När människor möts räcker inte alltid kontoret till. Ska du arrangera en konferens, utbildning eller en mässa? På Lindholmen Science Park hittar du ett stort och varierat utbud av mötesplatser i en inspirerande och havsnära miljö. 

Vill du prata etablering?

Intresserad av kontorslokal eller boende på Lindholmen? Vill du veta mer om området eller få hjälp att komma i kontakt med rätt fastighetsägare? Vi hjälper dig vidare.

Co-working

Vill du arbeta på Lindholmen och samtidigt tillhöra en gemenskap av andra mindre företag eller entreprenörer? Då tipsar vi om de ständigt växande möjligheterna till co-working.