Hoppa till huvudinnehåll
Person med broschyr på konferens

Mötesplatser i en inspirerande miljö

När människor möts räcker inte alltid kontoret till. Ska du arrangera en konferens, utbildning eller en mässa? På Lindholmen Innovation District hittar du ett stort och varierat utbud av mötesplatser i en inspirerande och havsnära miljö. 

Lokaler för stora och små möten

På Lindholmen Innovation District arrangeras ett hundratal evenemang varje år. På området finns bokningsbara lokaler för både stora och små möten som lämpar sig från allt till stora konferenser eller middagar till workshops eller mässor.

lindholmen software day


Lindholmen Conference Centre

Lindholmen Conference Centre är konferensanläggningen som du finner i Lindholmen Science Parks huvudbyggnad. Konferenscentret erbjuder en mötesplats i en högteknologisk miljö med plats för upp till 1 000 personer i en modern och inspirerande miljö. Den stora hallen tar 600 personer.

 

 

Kontakt

Tel: 031-772 39 50
Mail: bokninglindholmen@chalmerskonferens.se


Radisson Blu Riverside Hotel

Vid kajkanten på Radisson Blu Riverside Hotel finns fem konferenslokaler, alla utrustade med den senaste tekniken och digitalkamera i varje lokal. Konferensgästerna erbjuds även en trevlig lounge, där det serveras härlig fikabuffé. Ta med dig kaffet ut på bryggan och få lite extra energi.

 

 

Kontakt

Tel: 031-383 40 10   
Mail: reservations.riverside.gothenburg@radissonblu.com

utställning bil

Uni3 by Geely

Funderar du på att boka ett område för ett separat evenemang, är du ute efter en kombination av rum och funktioner? På uni3bygeely kan du göra arrangemang som är lika flexibla som de är inspirerande. Här finns mötesrum, utställningsytor, större konferenslokaler och en takterass som går att hyra för privata tillställningar.

 

 

Kontakt

Tel: 010 2040650
Mail: frontdesk@uni3bygeely.com

the pier hotell

Clarion Hotel The Pier

Clarion Hotel The Pier är en konferens mer än en konferens. Möten mellan människor ligger oss varmt om hjärtat och vi för samman människor, idéer, gäster, grannskapet, staden och omvärlden. Vi är den toppmoderna mötesplatsen med ett unikt läge med havet som närmaste granne och fantastiska vyer över Göta Älv och Göteborgs skyline.

 

Kontakt

Tel: +46 70 212 96 46 
Mail: conference.pier@strawberry.se

visual arena

Visual Arena Studio

Visual Arenas unika, öppna visualiseringsstudio hittar du mitt i Lindholmen Science Park. Studion har en av Europas största 4K-upplösta skärm och plats för 70 personer i biosittning. Här kan du hyra lokalen och få tillång till bland annat VR-utrustning och motion capture-teknik. Du kan också vara med och arrangera event inom visualisering.

 

 

Kontakt

Tel: 0705 62 02 16
Mail: booking.visualarena@lindholmen.se

visual arena lobby

Visual Arena Lobby

Visual Arena Lobby är en trevlig mötesplats. Här kan ni boka möten eller workshops, och är ni medlem i Visual Arena Members kan ni ta ett spontanmöte om den är obokad. I lobbyn finns plats upp till 80 personer.

 

 

Kontakt

Tel: 0705 62 02 16 
Mail: booking.visualarena@lindholmen.se