Hoppa till huvudinnehåll

Nordic Wellness

Friskvårdskedja

Adress

Lindholmsallén 20, 417 55 Göteborg

Huvudinriktning

Friskvårdskedja

Telefon

031-14 00 60

Webbplats

https://nordicwellness.se/vara-klubbar/goteborg/goteborg-lindholmen/

Kort om företaget

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra anläggningar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. 

Nordic Wellness Lindholmen erbjuder generösa lokaler på 1700 kvm med fräsch inredning och proffsig personal med stor känsla för glädje och passion. Här finns bland annat bastu, solarium, lounge och ett lekrum för barn. I våra tre gruppträningssalar erbjuder vi afro, body pump, kettelbells, yoga mm.

 

I gymavdelningen kan du hitta det senaste från Cybex/LifeFitness högteknologiska gym och konditionsmaskiner. Det är enkelt att ta sig till oss då vi finns på centrala Lindholmen, mittemot Regnbågsgatans busstopp, och det finns goda parkeringsmöjligheter bakom huset. 

Nordic Wellness finns idag i Västsverige, Stockholm, Skåne och Jönköping, men vi siktar på att expandera vår verksamhet till andra delar av Sverige. Vi vill vara tillgängliga för alla och finnas nära dig. Hos oss får du professionell hjälp med dina målsättningar och rejält med valuta för pengarna. Haka på Nordic Wellness-tåget du med – ca. 200 000 medlemmar kan inte ha fel! Välkommen till Nordic Wellness, friskvårdskedjan nära dig.

Föreslå en ändring