Hoppa till huvudinnehåll

Utforska Audiovisuell Innovation på Lindholmen Open Day

-
Visual Arena, Lindholmspiren 3, Göteborg

Om du delar vår entusiasm för visualisering och audiovisuell media och vill ta tillfället i akt att nätverka med likasinnade personer och lära dig om innovationsprojekt, så bjuder vi in dig att delta på Lindholmen Open Day på Visual Arena den 20 september.

Arrangeras av: 
Lindholmen Science Park
Visual Arena
Film & TV Lindholmen
Medier & Demokrati
Level-up, Lindholmen Science Park
filmbild med text på

Vidare är vi glada att introducera Johannes Skoog, VP Nordic, som kommer att guida oss genom den snabbt utvecklande världen av virtual production. Få en inblick i hur denna teknik förändrar den audiovisuella branschen. Föreläsningen ger en förhandsvisning av innehållet på evenemanget Audiovisual Days som äger rum den 8-10 november – en exklusiv branschträff som omfattar film, TV, spel, VR, journalistik, podcasting och den upplevelsebaserade sektorn.

Evenemanget är kostnadsfritt. Varmt välkomna önskar Visual Arena, Film & TV, Medier & demokrati, XperienceNext och Level-up – de medieinriktade innovationsprogrammen vid Lindholmen Science Park.

Program:

  • 16:00 Nätverkande och mingel
  • 16:15 Studioprogrammet påbörjas:
    Martin Högenberg, Programansvarig på Visual Arena, och Gunnar Eriksson, Programansvarig på Film&TV, hälsar välkomna
    Johannes Skoog, VP Nordic, presenterar insikter om Virtual Production
    Martin Högenberg - Konsten att innovera tillsammans
  • 17:00 Inspireras tillsammans med innovationsprogram och utforska innovationsprojekt

Evenemanget är en del av Lindholmen Open Day, där företag, innovatörer, studenter, organisationer och andra som delar en nyfikenhet för det spännande ekosystemet på Lindholmen samlas. Visual Arena kommer även att ha Öppet Hus som börjar kl. 09:00 och håller på till 16:00 på denna dag, då kan du ta del av våra innovationsprojekt genom att besöka stationer, varmt välkommen. Upptäck mer om Lindholmen Open Day här.