Hoppa till huvudinnehåll

Lär dig mer om framtidens storytelling genom Virtual Produktion

fredag, oktober 20, 2023

Virtual Production håller på att förändra film- och tv-branschen i grunden. Den 9 november får du en unik möjlighet att få inblick i virtual production-världen tillsammans med Johannes Skoog, medgrundare och kreativ ledare på VP Nordic, ett företag med bas i Trollhättan som fokuserar helt på Virtual Production.

Välkomna till en session på Audiovisual Days där vi utforskar den revolutionerande världen av Virtual Production. Johannes har en bakgrund inom flera av de stora mediahusen i både Sverige och Danmark där han har varit med och tagit fram nya och innovativa visuella koncept. På Audiovisual Days kommer han att berätta vad tekniken innebär för den audiovisuella branschen, och hur den används i dagens film- och TV-produktioner.

Den 9 november kl 11:15 - 12:00 Framtidens storytelling: Hur Virtual Production förändrar det visuella berättandet

Johannes kommer att ta en närmare titt på hur virtuell produktion gör det möjligt för filmskapare att visualisera komplexa och storslagna miljöer i realtid, vilket ger större kreativ kontroll och flexibilitet under inspelningsprocessen. Tillsammans med publiken kommer han även att diskutera de utmaningar och möjligheter som denna teknik för med sig, och hur den kan fortsätta att växa och utvecklas i framtiden. En föreläsning för dig som vill lära dig mer om framtidens storytelling!

Välkommen med din anmälan till Audiovisual Days!