Hoppa till huvudinnehåll

Nominera Årets samverkare 2023

måndag, augusti 21, 2023

Vem tycker du på ett öppet och engagerat sätt skapat förutsättningar för framgångsrika samarbeten under det senaste året? Skicka in din nominering senast 6 september!

årets samverkare pris

Nominera någon/några som har insett att genom att interagera med och inspirera andra, så kan kreativa och innovativa idéer få bärkraft. Någon/några som bjuder på sin egen erfarenhet och kunskap, för att bidra till utveckling och nya möjligheter.

Personen/teamet kan agera i vilket område eller bransch som helst, men har på något sätt en anknytning till Lindholmen Science Park. 

Finalister och vinnare kommer att kommuniceras och uppmärksammas i samband med Lindholmen Open Day 20 september.

Juryn är sammanställd av ett antal näringslivsrepresentanter från Lindholmen Science Park AB ägare och sammankallas av Lindholmen Science Park AB.

Årets Samverkare utses under Lindholmen Open Day den 20 september.

Läs mer om förra årets vinnare, Fredrik Sandblom från Zenseact >

Anmäl ditt bidrag här nedan - senast 6 september

Statusmeddelande

Sorry… This form is closed to new submissions.
Årets samverkare 2022

Förra året vann Fredrik Sandblom, Zenseact. Även finalisterna Mariya Melnyk, CareConnectWithUkraine & Lovisa Bohlin, International House Gothenburg, och Thomas Asp, Trafikverket, prisades för sina insatser. 

Vi har pratat med Fredrik om vad samverkan och vinsten betyder för honom.

Tack, jag har verkligen njutit av förra årets vinst! En överraskning som jag blev väldigt glad för!

Lindholmen Science Park är en väldigt starkt kunskapscentral! Det märks på flera sätt, inte minst för att vi kan se att det är ett eftertraktat område att verka på, men framför allt på oss som är här dagligen. Varje gång jag pratar med någon hittar vi något gemensamt inom våra respektive proffessioner (och ofta också utanför dem) där vi kan lära av varandra eller får ett nytt perspektiv. För mig är nyfikenhet tätt kopplat till samverkan. Det går inte att låta bli att vara nyfiken på vad som händer på Lindholmen Science Park, och då blir en så enkel fråga som ”vad gör du för någonting nu” ett stort steg mot samverkan!

 Fredrik Sandblom, Zenseact