Hoppa till huvudinnehåll

View the program for this year's Lindholmen Software Development Day

onsdag, juli 6, 2022

Den 27 oktober är det dags för Lindholmen Software Development Day 2022. Årets tema är "Connecting Realities", och programkommittén är stolta över att presentera ett program som vi tror kommer vara av stort intresse för eventets målgrupp; mjukvaruutvecklare.

liten robot tittar in i kameran

Även om vi redan lever och arbetar i en värld av nya verkligheter är vi fortfarande i utforskningsfasen. Under de närmaste åren kommer vi att uppleva saker inom området Extended Reality (XR) som kommer att förvåna oss och verkligen förändra hur vi arbetar, lär oss, reser och till och med umgås.

Både Virtual Reality och Augmented Reality används mer och mer i vardagsteknik, till exempel inom fordonsutveckling, sjukvård, turism och utbildning. Standardiserade plattformar för att dela verkligheter med varann – så kallade metaversum – sätter fart på denna utveckling. På årets event kommer du exempelvis att höra om Metobloxz metaversum-plattform. Jonny Youssef och Vitalijus Lykovas från Metbloxz är två av våra inledande keynote-talare.

På Lindholmen Software Development Day får du ta del av spännande och inspirerande case från företag och organisationer som ligger i framkant med att använda dessa teknologier – inom mjukvaru- och hårdvaruutveckling, inom etik, affärsmodeller och finansiering, inom cybersäkerhet och blockkedjeteknik, eller inom det juridiska området. På detta event samlar vi banbrytande seminarier och erbjuder en mötesplats för mjukvaruutvecklare och andra som arbetar inom den spännande världen kring mjukvaruutveckling inom industri, akademin eller samhället. Vi välkomnar dig tillbaka till Lindholmen för 18:e året i rad.