Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Digital@Idag - Framtiden - vad innebär digitaliseringen?

Som en del av Digital@Idag kommer vi under en intensiv morgon kommer vi tillsammans med forskare, branschexperter, unga och gamla att diskutera framtiden.

Vi kommer att titta på vad digitaliseringen egentligen är och vad den innebär. Vi diskuterar hur den påverkar nya som traditionella branscher och hur den formar framtidens samhälle och arbetsmarknad. Du som besökare skall gå ifrån dagen med större kunskap och nya insikter om digitaliseringen - vad den innebär för dig, ditt arbete och vad den gör/kommer att göra för skillnad i ditt liv.

Under hela dagen håller Smarta Fabriken öppet hos Ericsson där det finns möjlighet att besöka vad som är framtidens smarta fabriker och produktion.

Dagen är uppdelad i fyra block. Se hela programmet här>
 

Program

07:45  Frukost serveras 

08:00  Vad är menar vi när vi pratar om digitalisering? 

09:00  Digitalisering i verkligheten - Vad den faktiskt betyder?

10:00  Framtidens verktyg - AI, AR, VR, Drönare, vad är det alla pratar om?

 

Läs mer och anmäl dig här

 

Digital@Idag 2019 är startskottet för ett nytt initiativ – etablerat av Forum för Omställning tillsammans med DIGG, SKL, IVA och LO – som genom en årlig temadag om digitaliseringen möjligheter, utmaningar och konsekvenser ska hjälpa oss att forma bästa möjliga digitala samhälle. I år anordnar Digital@Idag tillsammans med sina 50-talet samarbetspartners ett 20-tal events runt om i landet – från Luleå i norr till Malmö i söder – som är öppna för allmänheten och som rör sig över många olika ämnen. 

ailogo.png

skarmavbild20191113kl170251.png

Arrangeras av AI Innovation of Sweden.